zaterdag 28 februari 2015

Doe jij mee met Hart boven Hard in Mechelen?

Graag willen we jou betrekken bij 'Hart boven hard', een nieuwe burgerbeweging, die niet gelooft in de maatregelen van de Vlaamse en federale besparingsregeringen. Volgens deze nieuwe beweging bestaat er wel degelijk een alternatief.
Deze mensen verzetten zich tegen een al te economische kijk op onze samenleving. Ze verdedigen solidariteit, waarde boven winst en zuurstof voor mensen.  Ze werken van onderuit en geloven dat er wél een alternatief is.
Ook in Mechelen is een kerngroep van 'Hart boven hard' actief bezig met het organiseren van deze burgerbeweging.  Via de onderstaande flyer willen we alvast een grote 'Hartstocht' promoten, waarbij gedurende vier dagen gestapt wordt vanuit Antwerpen, over Mechelen naar Brussel. Inpikken op deze tocht kan op zaterdag 28 maart vanuit Mechelen, of je kan ook deelnemen aan de nationale betoging op 29 maart in Brussel.

Heb jij zin om mee te stappen tegen onrecht? Of wil je de Hart boven hard -beweging in Mechelen vooruithelpen? Aarzel dan niet om hen te contacteren .
In de flyer hieronder krijg je al heel wat info.

Contact e-mail: mechelen@hartbovenhard.be
Check de W
ebsite: http://www.hartbovenhard.be/mechelen/
of word lid van de
 facebookgroep.


Geen opmerkingen: